Azərbaycansayağı blinçik
November 28, 2017
Blinçik xəmiri və krepləri hər ailədə öz səciyyəvi xüsusiyyətləri ilə seçilir. Hər kəsin bir resepti vardır və o resept mütləq şəkildə dünyanın en dadlı yeməyinin düsturudur.
Mən blinçik xəmirini azca yumşaq, xırçıldayan ləzzətdə sevirəm və rəngi də sarışın olmalıdır.
Keçek resepte)(
✨4st un
✨3st süd
✨3st su
✨6 yumurta
✨1 dolu çay qaşığı duz
✨1 çay qaşığı istiot
✨0.5 çay qaşığı sarıkök
✨2 xörək qaşığı moyanez
✨3 çay qaşığı şəkər tozu
✨6 xörək qaşığı duru yağ
Puf dediklərimizə gələk-1 dolu çay qaşığı duz az olarsa 0.5 çay qaşığı duz da əlavə etmək olar. Odu gur etməyin o zaman içi bişməyəcək və sadəcə krepin üzü yanacaq. Mikserle çalın unu, çünki topalar qala biler və bu da heç xoş deyil yemekde. Xəmirin miqdarın tavaya çox tökməyin ki, sonra qalın və dadsız alınmasın krepləriniz.
😊😊😊😊😊😊😊😊😊Dostlar əgər bəyəndinizsə aşağıda buna uyğun emojidən istifadə edib münasibət bildirin.😵😵😵😵😵 😋😋😋😋😋Paylaşın ki, əzizləriniz də faydalansın.👁👁👁Şikayət və təkliflərinizi yazmağı unutmayın.👽 👽 👽 👽 👽 🌙🌙🌙🌙Sizin commentləri və fikirləri görmək bizim üçün xoşdur.
It is good to start something new, if need extra information you can add some comments and I will answer.
0 comments